Karriere

Vi søger en studentermedhjælper til insolvensafdelingen

Primært fagområde
Apply for job

Vi søger en studentermedhjælper, der studerer HA(jur.) på mindst 4. semester til vores afdeling for insolvens og konkursbehandling.

Som stud.ha.jur. bliver du fast tilknyttet en partner i insolvensafdelingen. Der er behov for en studentermedhjælper med såvel økonomiske som juridiske færdigheder.

Som studentermedhjælper bliver dine ansvarsopgaver blandt andet:

  • Udarbejde regnskaber ved konkursboets afslutning
  • Registrering af kreditors krav i konkursboets gældbog
  • Løbende korrespondance med kreditorer såvel som debitorer, politiet og domstolene
  • Generel juridisk research samt erhvervsjuridisk sagsbehandling

Det team i afdelingen, som du bliver tilknyttet, består af en partner samt to tilknyttede advokater, en advokatfuldmægtig og en anden studentermedhjælper. Udover de ovenfornævnte opgaver vil der løbende være opgaver fra partneren og de to tilknyttede advokater samt andet administrativt arbejde.

Stillingen er både udfordrende og alsidig, hvor der er plads til, at du bliver udviklet gennem dine arbejdsopgaver, og du vil være med fra boets start til slut.

Din daglige arbejdsplads er på vores kontor centralt i København, Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København V.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed, der vækster, hvor der ikke er langt mellem de enkelte medarbejdere. Vi har et stærkt sammenhold og hjælper hinanden på kryds af afdelingerne, og der vil være grundig vejledning fra dine nærmeste kollegaer.

Du kan læse mere om os under fanen "FIRMAET".

Lyder ovenstående som et job for dig og har du kvalifikationerne, ser vi frem til at høre fra dig.

Send din motiverede ansøgning til os snarest muligt. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Ansøgning med CV og karakterblad sendes til hha@les.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Henrik Hagbarth på tlf. 33 300 211.