IT og teknologi

Vælg underside

Vores erfarne IT-retsadvokater rådgiver om de juridiske forhold forbundet med virksomheders investeringer i IT og anden teknologi.

Den eksplosive teknologiske udvikling, digitalisering og disruption i industrier og på markedet er katapult for nye forretningsmodeller, perspektiver og vækstmuligheder. Investeringer i IT og teknologi kræver derfor i stigende grad indsigt og omtanke - det gælder kommercielt, teknisk, sikkerhedsmæssigt og juridisk.

Lund Elmer Sandager har indsigt i de juridiske udfordringer, som ny teknologi medfører og bistår under kontraktforhandlinger og rådgiver om og udarbejder den juridiske dokumentation. Vi leverer juridisk projektledelse, som sikrer, at udvikling, afprøvning og implementering af systemleverancer sker som aftalt i kontrakten. Opstår der tvister, herunder i relation til licensvilkår, bistår vi med hurtige og effektive løsninger, både via forhandling og mediation, og om nødvendigt, også med voldgift- og domstolsbehandling.

Vores klienter indenfor dette område er danske virksomheder – både de store og de lidt mindre - samt udenlandske koncerner, og vi rådgiver både på leverandørsiden og på kundesiden.

Læs mere om vores specialeområder indenfor IT og teknologi nedenfor.

LES_Icons_