Vælg underside

Patenter - beskyttelse og sikring af dine opfindelser

Patenter til opfindelser er utroligt vigtige. De sikrer, at din opfindelse bliver ved med at være din, og at du har alle rettighederne i forhold til salg og videreudvikling.

Få værdifuld rådgivning og beskyttelse af din opfindelse både nationalt og internationalt af vores erfarne advokater. Vi hjælper dig med hemmeligholdelsesaftaler, hvis du fx er nødt til at lette lidt på låget for de nærmere detaljer om opfindelsen overfor potentielle investorer og eventuelle medudviklere. Vi rådgiver også om, hvordan du minimerer risikoen for, at ideen eller opfindelsen bliver udvandet og i værste tilfælde umulig at patentere, og så hjælper vi selvfølgelig med selve patentansøgningen.

Opstår der uenighed om dit patent, hjælper vi dig naturligvis også, så du ikke mister det. Vores advokater har mange års erfaring med både retssager og voldgiftssager.

Vi samarbejder med patentagenter, som udarbejder patentskrivelse og oversættelse. Patentagenterne har den faglige ekspertise på det område, dit patent ligger indenfor. De kan fx være ingeniører eller farmaceuter. Du får derfor et højt specialiseret team af erfarne advokater og patentagenter.

Aftal et uforpligtende møde på +45 33 300 200 eller info@les.dk.