GDPR

Persondataret

Vælg underside

Lund Elmer Sandager rådgiver virksomheder og organisationer og yder strategisk sparring indenfor alle aspekter af persondata lovgivningen.

Vores persondataretlige specialister har bred erfaring og kommerciel forståelse, et indgående kendskab til myndighedernes praksis samt erfaring med implementering af projekter.

Vi rådgiver både på kundesiden og leverandørsiden og kan varetage det samlede persondataprojekt, levere den persondataretlige rådgivning eller bistå med konkrete compliance-dokumenter og initiativer i samarbejde med dine medarbejdere. Vi har også erfaring med udstationering af medarbejdere hos klienter i forbindelse med persondataprojekter gennem en kortere eller længere periode.

Vores specialister rådgiver bl.a. om:

  • Udarbejdelse af risikovurderinger, GDPR gap-analyser
  • Datastrømanalyser
  • Persondatapolitikker (både for HR og for behandling af kundedata)
  • Rådgivning om slettefrister og om oplysningsforpligtelser overfor kunder og ansatte
  • Udarbejdelse af databehandleraftaler
  • Rådgivning om persondata sikkerhed
  • Rådgivning om procedurer for håndtering af persondatabrud
  • Udarbejdelse af fortegnelser over databehandlingsaktiviteter

Ønsker du rådgivning om persondataret, er du velkommen til at kontakte Lund Elmer Sandagers erfarne GDPR-specialister, der rådgiver om alle aspekter af persondatalovgivningen.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at integrere med vores videoudbyder og til at lave anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen.

Læs mereLuk

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
Sociale medier cookies tillader os at integrere med velkendte sociale mediers platforme. Formålet er en mikstur af marketing, statistik og interaktioner med 3. parts platformen.
Nødvendig for at afspille Vimeo videoer
Nødvendig for at afspille YouTube videoer