Karriere

Vi søger en ejendomsadministrator med solid erfaring

Primært fagområde
Apply for job

Lund Elmer Sandager søger en rutineret ejendomsadministrator til varetagelse af en portefølje bestående af såvel private udlejningsejendomme som andelsbolig- og ejerforeninger.

Som ejendomsadministrator hos os varetager du selvstændigt din portefølje. Du vil have direkte kontakt til både ejere, bestyrelser og viceværter. Stillingen vil give dig rig lejlighed for selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for udvikling af dine kompetencer indenfor ejendomsadministration.

Vi forventer, at du har:

  • Kendskab til UNIK Bolig 4
  • Gode IT-kundskaber
  • Kendskab til administration af private udlejningsejendomme og/eller til andelsbolig- og ejerforeninger
  • Flair for ejendomsregnskab
  • En positiv indstilling og er serviceminded i et travlt miljø
  • Arbejder omhyggeligt og selvstændigt
  • Erfaring med at tale og mødes med mennesker på alle niveauer
  • Trives med frihed under ansvar for egne opgaver

Ejendomsadministrationen er en del af en advokatvirksomhed. I ejendomsadministrationen administrerer vi alle former for fast ejendom og beskæftiger p.t. 8 medarbejdere foruden tilknyttede jurister. Vi er et godt sammentømret team med en god portion humor.

Din daglige arbejdsplads er på vores kontor centralt i København, Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København V.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en professionel virksomhed, hvor der ikke er langt mellem de enkelte medarbejdere. Vi har et sammenhold udover det sædvanlige og hjælper hinanden på kryds og tværs.

Derudover tilbyder vi kantineordning, pensionsordning, sundhedsforsikring m.m.

Stillingen er fuldtid og der tilbydes løn efter kvalifikationer.

Lyder ovenstående som et job for dig og har du kvalifikationerne, ser vi frem til at høre fra dig. Send din ansøgning og dit cv til os snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Send din ansøgning og CV til hha@les.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Wossler på tlf. 33 300 287.