Karriere

Vores afdeling for inddrivelse søger en initiativrig, resultatskabende salgskonsulent

Primært fagområde
Apply for job

Vi søger en salgskonsulent til at skabe dialog og resultater hos mellemstore danske virksomheder.

Fra dit arbejdsliv har du allerede nogle års erfaring med salg til beslutningstagere på højt niveau. Du trives med at skabe kontakter på interessante og effektive måder, og du forstår værdien af opfølgninger og gode relationer. Du er i stand til at identificere virksomhedens behov og gå i målrettet dialog om de rigtige løsninger - og du får aftalerne på plads.

Vi forventer

En kontinuerlig, fokuseret og målrettet salgsindsats med aktivitet i samtlige af salgsprocessens faser. Det falder dig lige så naturligt at udføre dette som at give en kvalificeret rapportering om dine aktiviteter til ledelsen. Du arbejder selvstændigt ud fra de fastsatte mål, og du kan dokumentere dine tidligere indsatser, hvor du allerede har skabt gode resultater. Du oparbejder en salgspipeline, der understøtter vores vækstmål. Derudover er du præsentabel og rutineret bruger af Office-pakken, herunder især Word, Excel og PowerPoint.

Vi tilbyder

  • Samarbejde med et professionelt team, hvor professionalisme er i højsædet sammen med højt humør og humor
  • Gode, ordnede arbejdsforhold og opbakning til at få din opgave til at lykkes
  • Mulighed for god løn, som består af en fast og en resultatafhængig del
  • Kantineordning
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring m.m.

Om Lund Elmer Sandagers afdeling for inddrivelse

Med 16 tilknyttede medarbejdere er afdelingen en af de større inddrivelsesafdelinger indenfor advokatvirksomheder. Den overordnede ledelse har partner, advokat (H) Morten Schwartz Nielsen, som er en af de førende kapaciteter indenfor inddrivelse i Danmark. Vi tilbyder klienterne  konkurrencedygtige løsninger indenfor: Rykkerservice, indenretlig inkasso, udenretlig inkasso, overvågning og samtlige efterfølgende juridiske ydelser, hvis det bliver nødvendigt. Sagerne behandles i selvudviklet IT-system, og der er tale om et meget betydeligt antal sager på årsbasis.

Lyder ovenstående som et job for dig, og har du kvalifikationerne, glæder vi os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til HR- og administrationschef Henrik Hagbarth på hha@les.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Joachim Dresner på tlf. 33 300 289. Vi behandler ansøgningerne løbende.