Kommende events

Morgenmøde om stress på arbejdspladsen

Dato
13 Sep 2017
Tid
09:00 - 11:00
Pris
Gratis
Sted

Kalvebod Brygge 39-41

DK-1560 København V

Find vej

Stress på arbejdspladsen er det nye sort. Stressrelateret sygefravær medfører ikke kun alvorlige menneskelige konsekvenser. Som arbejdsgiver kan du stå tilbage med en mistet værdifuld medarbejder, et forringet arbejdsmiljø, manglende produktivitet og dyre rekrutteringsprocesser. Tal fra Stressforeningen viser, at det – foruden omkostningerne for den enkelte – koster op mod 1 mio. kr., når en medarbejder går ned med stress. Derudover kan der være omkostninger til rekruttering eller fejlrekruttering m.m.

Mange virksomheder har i dag både en stresspolitik og en sundhedsforsikring. Sørger din virksomhed for, at det er mere end bare ord? Vi fokuserer på, hvordan du i forbindelse med håndtering af stress på arbejdspladsen skaber en win-win situation. Du undgår stressramte medarbejdere, du fastholder en erfaren kreds af medarbejdere, og forbedrer dermed virksomhedens bundlinje. Proaktiv HR ledelse og proceshåndtering kan være med til at minimere virkningerne af stress på arbejdspladsen, når du er i stand til at identificere signalerne og fange stress i opløbet. Også når det for dig som leder i en hektisk hverdag, kan være vanskeligt at identificere, hvilke medarbejdere der har behov for stressforebyggende omsorg.

Advokat Michael Møller Nielsen og stress-ekspert Lotte Klink stiller til morgenmødet skarpt på, hvad stress på arbejdspladsen kan betyde og hvordan du undgår at udvikle stressede medarbejdere. Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan du kan skabe en stresspolitik, der virker, og i sidste ende spare dyrebare ressourcer, både tid, men også penge.  

Dagens program: 

09.00: Velkomst og juridiske overvejelser. Lovgivningens rammer v/ Michael Møller Nielsen  
09.30: Politikker og arbejdsmiljø – kombiner juraen med effektive stresspolitikker v/ Michael Møller Nielsen og Lotte Klink
09.45: Kaffe og croissant
10.00: De fem væsentligste årsager til stress, og hvad er det vigtigste, du kan gøre? v/ Lotte Klink 
10.45: Spørgsmål og afrunding
11.00: Tak for i dag

Tilmelding skal ske senest tirsdag d. 5. september. Vi har et begrænset antal pladser på maks. 40 deltagere, som optages efter først til mølle-princippet.

Ved tilmelding eller forinden mødet er du velkommen til at sende et spørgsmål eller beskrive din største udfordring i forhold til stress på arbejdpladsen, som Michael og Lotte vil  forsøge at besvare i oplægget på mødet. Send dit spørgsmål til mwe@les.dk

Vi glæder os til at se dig. 

Tilmeld dig event