Jakub Zakrzewski bliver associeret partner i Lund Elmer Sandager

I LES styrker vi teamet for Bank og Finansiering med optagelsen af ny associeret partner fra egne rækker. Jakub er højtspecialiseret inden for bank-, finans- og kapitalmarkedsret og indtræder i partnerkredsen som associeret partner pr. 1. januar 2024.
Nyhed

Jeg er meget glad for titlen som associeret partner i LES, og jeg ser frem til at bidrage til at udvikle forretningen og LES yderligere,” udtrykker Jakub.    

Jakub har været en vellidt medarbejder i LES, efter han kom til virksomheden i starten af 2023, hvor han siden da har vist et højt niveau af faglighed og dedikation. Han har opnået flotte forretningsmæssige resultater og specialiseret sig yderligere indenfor sit speciale. Jakub har desuden rødder i Polen, hvor han har et stærkt netværk og ofte hjælper danske virksomheder, der har forretning i Polen og vice versa.

Som rådgiver er Jakub kendt for sin professionelle tilgang, et højt niveau af ansvarlighed og for evnen til at skabe værdi for vores kunder.

Vi ønsker Jakub stort tillykke med den nye, velfortjente titel og ser frem til at få glæde af hans kompetencer og engagement som associeret partner hos LES.