Lund Elmer Sandager bidrager til Global Legal Insights - Employment & Labor Law 2023

Lund Elmer Sandager har bidraget med et oplysende kapitel om dansk arbejds- og ansættelsesret, der giver opdaterede indsigter i det danske juridiske arbejdsmiljø i denne prestigefyldte internationale vejledning.
Nyhed
Ansættelsesret

Vores anerkendte team inden for ansættelsesret, herunder partner Michael Møller Nielsen, associeret partner Julie Flindt Rasmussen og advokatfuldmægtig Mina Faiz, har udarbejdet et indsigtsfuldt kapitel, der fokuserer på tendenser og udviklinger på det danske arbejdsmarked.

I vores omfattende kapitel dækker vi centrale emner om diskrimination, medarbejderrettigheder, virksomhedssalg, seksuel chikane, lovfæstede beskyttelsesrettigheder for ansættelse, nye regler for arbejdsmiljø for medarbejdere, der arbejder delvist eller permanent hjemmefra, og medarbejderes privatliv. Vores oversigt kaster lys over kritiske områder og holder læserne godt informeret og rustet til at navigere i de komplekse aspekter af dansk ansættelsesret.

Du kan læse det danske kapitel her.

Hvis du har spørgsmål om kapitlet eller spørgsmål vedrørende arbejds- og ansættelsesret, er du velkommen til at kontakte partner, advokat Michael Møller Nielsen; associeret partner, advokat Julie Flindt Rasmussen eller advokatfuldmægtig Mina Faiz.