Julie Flindt Rasmussen optaget som associeret partner i Lund Elmer Sandager

Lund Elmer Sandager styrker vores team for ansættelsesret med optagelsen af ny associeret partner fra egne rækker. Julie er højtspecialiseret i arbejds- og ansættelsesret og indtræder i partnerkredsen som associeret partner pr. 1. januar 2023.
Nyhed

Jeg er meget glad for min nye titel og rolle som associeret partner i Lund Elmer Sandager, hvor jeg ser frem til at bidrage til at udvikle forretningen og LES yderligere,” udtrykker Julie.   

Julie har været en vellidt medarbejder i LES siden sin ansættelse i 2015, hvor hun startede som advokatfuldmægtig. I løbet af sin tid hos os har hun blandt andet opnået advokattitlen, fået møderet for landsretten og har yderligere specialiseret sig i arbejds- og ansættelsesret.

”Julie en rollemodel for LES' værdier med sin høje faglighed, ordentlighed, hendes egenskab til at være i øjenhøjde med såvel kunder som kollegaer, engagement i ledelsesopgaven, samarbejde med kollegaer, hendes store indsats i faglige arrangementer samt netværkstiltag, samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere etc. Julie en værdifuld tilføjelse til vores partnerkreds, og vi glæder os til at se hende fortsætte med at bidrage til at udvikle LES.”, udtrykker CEO Peter Mejlby.

Vi ser frem til at få glæde af Julies kompetencer og engagement som associeret partner hos Lund Elmer Sandager.