Kim Høibye indtræder som partner i Lund Elmer Sandager

Lund Elmer Sandager styrker firmaet indenfor bank- og finansieringsret ved optagelse af advokat Kim Høibye som partner pr. 1. januar 2023. Kim kommer fra en stilling som partner i Njord advokatfirma, hvorfra han også tager advokat Jakub Zakrzewski og studentermedarbejderne Honas Kader og Christian Guldager Petersen med sig.
Nyhed
Bank og Finans

Vi er meget glade for, at vi styrker os markant inden for forretningsområder som bank, finans og kapitalmarkeder med optagelsen af Kim Høibye som ny partner. Kims store forretningsmæssige indsigt og høje faglighed er kvaliteter, som bidrager til, at vi kan understøtte vores klienter på højeste niveau inden for ét af vores strategisk prioriterede kerneområder. Vi ser Kim og Jakub som et perfekt match, hvor både værdier og forretningsmæssige ambitioner stemmer overens og glæder os til at videreudvikle LES sammen med dem,” udtaler direktør Peter Mejlby. 

Gennem Kims karriere har han repræsenteret en række store, finansielle virksomheder og fonde, og han har særlig erfaring med rådgivning til virksomheder, der er underlagt finansielt tilsyn samt rådgivning til internationale organisationer i forbindelse med markedsføring og etablering på det danske marked. Derudover rådgiver Kim om kapitalmarkedsret, herunder børsnotering (IPO’er og APO’er), private placeringer, udbudsdokumentation (prospekter) og MiFID.

Jeg ser frem til at blive en del af Lund Elmer Sandager, hvor jeg kommer til at indgå i en stor og professionel sammenhæng, som skaber nye, faglige og personlige muligheder samt solidt grundlag for videreudvikling af min nuværende forretning til gavn for mine klienter og samarbejdspartnere. Jeg glæder mig meget til at komme med ombord,” udtrykker Kim Høibye.

Kim er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2002 og har tidligere været i LETT (DLA Piper), Eversheds og senest Njord.

Vi glæder os over, at Kim, Jakub, Honas og Christian nu er en del af Lund Elmer Sandager og planlægger at markere udvidelsen af partnerkredsen med en reception for alle klienter og samarbejdspartnere.

 

Kontaktoplysninger:

Direktør Peter Mejlby

pme@les.dk
+ 45 27276158

Partner, advokat Kim Høibye

kih@les.dk  
+ 45 27276163