Lund Elmer Sandager rådgiver Hartmanns A/S i forbindelse med salget til Actief

Hartmanns A/S er netop blevet opkøbt af en af Europas største HR- og rekrutteringsvirksomheder, Actief, der er ejet af Gilde Equity Management. Actief-koncernen udvider med opkøbet deres europæiske aktiviteter til det danske marked og styrker dermed deres stærke markedsposition yderligere.

Hartmanns A/S er en succesfuld, dansk HR-servicevirksomhed med base i Ballerup, der tilbyder specialistkompetencer inden for flere HR-områder, herunder vikaransættelser, rekrutteringer, arbejdsmiljø, stressforebyggende indsatser samt afskedigelser og exit-strategier. Virksomheden er størrelsesmæssigt nummer tre i Danmark inden for deres branche.

Actief Group, der har hovedkontor i Belgien, leverer den professionelle forbindelse mellem udbud og efterspørgsel af medarbejdere på arbejdsmarkedet. Actief opererer pt. i fem europæiske lande som blandt andet Tyskland og Holland.

Nuværende administrerende direktør for Hartmanns, Anne-Mette Ravn, skal efter salget lede Actiefs aktiviteter i Danmark, og hun ser frem til at blive en del af Actief-koncernen og videreudvikle den danske forretning som en af ​​de førende HR-servicevirksomheder i Danmark.

Lund Elmer Sandagers M&A-team rådgav Hartmanns i forbindelse med salget til Actief Group. Partner Jacob Roesen ledte Lund Elmer Sandagers team, der også omfattede advokat Julie Flindt Rasmussen og advokatfuldmægtig Camilla Martinsen.

Læs mere om salget i denne pressemeddelelse: https://www.gembenelux.com/en/news/actief-group-zet-voet-aan-de-grond-in-denemarken-met-overname-van-hartmanns