Wecon A/S bliver en del af InstallatørGruppen

Lund Elmer Sandager har repræsenteret sælgerne af Wecon A/S med salget til Installatørgruppen, i forbindelse med, at 11 danske installationsvirksomheder er gået sammen med kapitalfonden FSN Capital for at etablere InstallatørGruppen. InstallatørGruppen bliver en af landets største virksomheder indenfor vvs, fiber, el- samt ventilations- og kølesystemer med en samlet omsætning på 1,3 mia. kr. Transaktionen afventer godkendelse fra konkurrencemyndighederne.

Wecon A/S tilbyder services indenfor netværksinfrastruktur, herunder fiber- og kobberkabelinstallationer, elinstallation, offshore fiberarbejde, kabeltræk, fibernet mv. Virksomheden med 50 ansatte blev etableret i 2003 og ejes af Michael Hjørngaard Jørgensen, Sonny Nielsen og Anders Dufour, der alle glæder sig over at blive en del af InstallatørGruppen.

InstallatørGruppen har en målsætning om at blive markedsleder igennem partnerskaber med lokale installatører over hele Danmark med fokus på bæredygtige installationer og energieffektivitet.

Partner Nicolai Fløe Jørgensen stod i spidsen for Lund Elmer Sandagers team i processen.

Link til pressemeddelelse: https://wecon.dk/wp-content/uploads/2023/02/InstallatorGruppen_Pressemeddelelse.pdf