Lund Elmer Sandager repræsenterer 1KOMMA5° i købet af Viasol A/S

1KOMMA5°, en hurtigt voksende startup placeret i Hamburg, der specialiserer sig i klimaneutrale løsninger til elforsyning, har succesfuldt erhvervet de danske aktiviteter fra Viasol, en førende dansk udbyder af sol- og energilagringsløsninger til det private marked.

Denne strategiske erhvervelse understreger 1KOMMA5°'s engagement i at udvide sin portefølje af vedvarende energi og styrke sin position som en bæredygtig energileverandør i Norden.

Philipp Schröder, grundlægger og CEO for 1KOMMA5°, udtrykker stor entusiasme for at træde ind på det danske marked og anerkender mulighederne og potentialet for vækst inden for den vedvarende energisektor.

Med erhvervelsen er 1KOMMA5° nu til stede i Tyskland, Sverige, Finland, Italien, Australien og Danmark, hvilket viser 1KOMMA5°'s dedikation til at udvide sine klimaneutrale elforsyningstilbud og fremskynde overgangen til bæredygtige energikilder over hele verden til gavn for os og kommende generationer.

Lund Elmer Sandagers team inkluderede partner Sebastian Rungby, partner Nicolai Fløe Jørgensen, associeret partner Julie Flindt Rasmussen, advokat Jakub Zakrzewski og advokat Camilla Ikast Jessen.

Læs pressemeddelelsen her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/cleantech-unicorn-1komma5-kober-solcellevirksomheden-viasol-og-lancerer-intelligent-energistyring-til-husstande?publisherId=2321563&releaseId=13696337&lang=da