Kommende events

Afskedsreception for partner, advokat (H) Jørgen B. Elmer

Dato
31 Jan 2019
Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Sted

Kalvebod Brygge 39-41
DK-1560 København V .

Find vej

Lund Elmer Sandager har hermed den fornøjelse at invitere klienter, samarbejdspartnere, bekendte og venner af huset til at tage behørig afsked med Jørgen B. Elmer, som går på pension. 

Vi byder på et glas og lidt delikatesser og glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag.  

Tilmeld dig receptionen nederst på siden.  

Kort om Jørgen B. Elmer

Jørgen blev beskikket som advokat i 1973 og drev fra 1980 selvstændig virksomhed, inden han i 1990 var medstiftende partner i Thyregod og Elmer advokater. I 1999 indgik Jørgen i et udvidet samarbejde med advokatkolleger, der var starten på den nuværende virksomhed Lund Elmer Sandager.

I 1991 blev Jørgen beskikket som censor ved Københavns Universitet, og i 1997 udnævnt som autoriseret bobestyrer ved skifteretten i Hørsholm, efterfølgende efter retsreformen ved skifteretten i Helsingør.

Jørgen har behandlet mere end 130 selskabstømmersager, og behandlet konkursboer som blandt andet, E-Huset, Kurt Thorsens DeSoto Koncern, I-data og senest Scan Energy koncernen. Jørgen har endvidere fungeret som granskningsmand vedr. kartelaftaler i SAS i 2001.

Jørgen er kendt som værende meget kompetent, venlig uden at være eftergivende, og så har han en god humoristisk sans. Konkurser, betalingsstandsninger og dødsboer er måske ikke de mest opmuntrende områder at arbejde med, men Jørgen lægger vægt på at stå for en ordentlig afvikling af de boer, som er blevet ham betroet. 

Tilmeld dig event