Partnerprofil: Det er den personlige relation til klienterne, der driver værket

Mød partner, advokat Christian Petri, der rådgiver om selskabsret, M&A, omstruktureringer og testamenter. Han skiftede til Lund Elmer Sandager sidste år og ser det som en stor fordel at have adgang til husets mange specialister.
Nyhed

Hvilke områder er du specialiseret indenfor?

Jeg er primært specialiseret indenfor rådgivning for ejerledede virksomheder, hvor jeg oftest har en langvarig relation til den enkelte ejer og derfor kender klientens forhold – såvel personlige som juridiske – igennem en længere årrække. Det betyder, at jeg også hurtigt kan identificere problemet, når klienten ringer og naturligvis også komme med et kvalificeret bud på en løsning.

Hvad er din rolle i forbindelse med bestyrelsesarbejde?

Jeg sidder i en del bestyrelser indenfor for forskelligartede brancher lige fra stearinlysfabrikation til virksomheder inden for totalentrepriser, håndværkere og finansiering. Det gør, at jeg bliver kastet ud i nye udfordringer og hele tiden skal sætte mig ind i nye produkter og services, som er enormt spændende. Jeg sætter også stor pris på at være med til at præge virksomhedernes strategiske valg og være sparringspartner i forbindelse med forretningsudvikling.

Hvordan vil du beskrive dit skifte til Lund Elmer Sandager?

Det har været meget positivt at skifte fra et mindre kontor til LES. En af de største fordele, som kommer mine klienter til gode, er, at jeg hurtigt kan få guidet klienten videre til den rette specialist inhouse, som kan rådgive klienten på bedst mulig vis inden for et givent område. På den måde er jeg sikker på, at mine klienter altid får kvalificeret rådgivning.

Hvad driver dig i dit virke?

Det er den personlige relation til klienterne, hvor klienterne og jeg i fællesskab løser de forskellige udfordringer, der opstår under et længerevarende klientforhold, som driver værket, og som giver én lyst til at gå på arbejde hver dag og fortsat søge nye udfordringer med nye mennesker og opbygge relationer.

Hvad laver du i din fritid?

I min fritid holder jeg meget af den historiske verden, hvor primært renæssancen og Christian I V har den helt store bevågenhed, ligesom jeg som en anden Cæsar i ny og næ holder guidede ture for venner og klienter i Rom. Som formand for bestyrelsen i Rungsted Seier Capital A/S bruger jeg også mange gode timer på ishockeyen og vores erhvervsnetværk.