Nyheder

Lund Elmer Sandager rådgiver i forbindelse med Googles venture fonds investering i Contractbook

Publiceret
10 Dec 2019
Legaltech-virksomheden Contractbook, er den første danske virksomhed som Googles venture fond – Gradient Ventures - investerer i. Gradient Ventures har sammen med ByFounders og en lille gruppe business angels investeret ca. 3,5 mio. EUR i virksomheden.

Contractbook er en dansk virksomhed, der blev etableret i 2015 og har på kort tid haft stor succes med en digital løsning på abonnementsbasis til udarbejdelse, underskrivning og håndtering af kontrakter, særligt til advokatvirksomheder, men også til en række andre virksomheder. Virksomheden opnåede deres første eksterne investering i 2017, hvor tre erfarne business angels valgte at investere i virksomheden og gå aktivt ind i virksomheden på bestyrelsesniveau.

Platformen har i dag mere end 45.000 registrerede brugere fordelt over 100 lande. Legaltech-markedet, herunder dokumenthåndtering, er et marked i eksplosiv vækst, og investorerne forventer, at Contractbooks digitale legaltech løsninger er attraktiv for et meget stort marked. Partner i Gradient Ventures, Darian Shirazi, har i forbindelse med investeringen udtalt til Børsen, at han tror, at Contractbook "kan blive en multimilliarddollarvirksomhed”.

Associeret partner, advokat Annacarina Staunstrup har for Lund Elmer Sandager bistået en af investorerne i forbindelse med transaktionen.