Nyheder

TELFA Spring Conference 2018

Publiceret
11 Jun 2018
Lund Elmer Sandager deltog ved TELFAs (The Trans-European Law Firm Alliance) forårskonference den 24. – 26. maj, der blev afholdt af London-advokatfirmaet Wedlake Bell. Konferencen havde fokus på ejendomssektoren og Londons vedvarende succes som et attraktivt marked. Konferencen gav medlemmerne mulighed for at socialisere med hinanden samt netværke med de eksperter, der er på markedet indenfor fast ejendom.

Eksperterne på konferencen diskuterede bl.a., hvorfor London fortsat er en populær by for ejendomsinvestorer samt implikationerne udsprunget af Brexit set fra flere perspektiver herunder meninger fra tyske og irske eksperter. Der var også en præsentation af helt nye teknologier fra udenlandske ingeniører, S-E-A Ltd, der er blevet designet for at assistere udviklere med at planlægge, modellere og levere deres udvikling og er også et meget effektivt redskab i forbindelse med konflikter.

Konferencens eftermiddagssession inkluderede en forelæsning for alle med følgende eksperter: Maria Donohoe fra Entreprise Irland, Stephan Leimback fra JLL Tyskland, James Mulhall fra Murphy Mulhall Dublin, Jeremy McGivern fra Mercury Homesearch, Robert Barnard fra BDO LLP og David Nicholson fra den luksuriøse hotelkæde Jumeirah Group. Over 60 repræsentanter fra TELFA og USLAW deltog sammen med Wedlake Bells klienter.    

Richard Isham, der er formand i TELFA, bestyrelsesmedlem af USLAW samt partner hos Wedlake Bell udtaler:

"Dette er en meget spændende tid for Wedlake Bell og for TELFA, da efterspørgslen på specialister inden for fast ejendom stiger. Konferencen var en oplagt mulighed for at snakke om et af tidens helt store emner som er investering i fast ejendom diskuteret i forhold til nye perspektiver samt debattere de implikationer, Brexit medfører på ejendomsmarkedet. Det er også meget opmuntrende at høre, at London fortsat er en metropol på trods af den usikkerhed, der er skabt af Brexit."

Lund Elmer Sandager er medlem af TELFA (The Trans-European Law Firm Alliance), som blev etableret i 1989. Organisationens medlemmer har kendt og arbejdet tillidsfuldt sammen med hinanden i årevis. TELFA er nu tilknyttet USLAW, hvilket giver TELFAs klienter adgang til den samme service og kvalitet i USA. Firmaerne, der er medlemmer af TELFA, udgør nu mere end 1000 advokater i hele Europa, og inkluderer man også USLAW, består hele netværket af 6000 professionelle.