Lund Elmer Sandager opnår flotte placeringer i Legal 500

Legal 500, som er det førende juridiske ranking-bureau for advokater, har netop offentliggjort 2022-ranglisten, hvor de anbefaler Lund Elmer Sandager i syv forskellige kategorier.
Nyhed
Ansættelsesret

Lund Elmer Sandager er igen i år blevet rangeret som en Tier 2-virksomhed i kategorien datasikkerhed og databeskyttelse. Denne anerkendelse er baseret på flere væsentlige GDPR-projekter for danske og internationale klienter, hvor partner, Torsten Hylleberg og advokat Anders Linde Reislev anbefales personligt. Klienter udtaler blandt andet: ”De er altid forberedt og arbejder professionelt.” og ”Høj grad af fleksibilitet og kvalitet i leverancerne.”

Endnu en gang er vi også stolte over, at insolvensteamet er rangeret i Tier 2, hvor Christian B. Elmer og Nete Weber leder afdelingen.

Corporate Commercial & M&A teamet er rangeret i Tier 3, hvor partner Jacob Roesen fremhæves af Legal 500. Anbefalingen er baseret på dets ”langvarige erhvervskundebase, især industrivirksomheder, og en omfattende erfaring med rådgivning vedrørende virksomhedsetups, virksomhedsomstruktureringer og kontraktlige forhold.”

Ansættelsesretsteamet er placeret i Tier 3, hvor partner, Michael Møller Nielsen, anbefales personligt for sin ekspertise inden for både kollektiv og individuel ansættelsesret, og advokat Julie Flindt Rasmussen anbefales for hendes rådgivning i forbindelse med GDPR.

Vores IT-praksis, der ledes af partner, Claus Spangenberg, og partner, Torsten Hylleberg, rankes i Tier 3 for deres erfaring med IT-outsourcing, IT-kontrakter, cloudlicensarbejde og rådgivning om hosting. Kunder udtaler blandt andet: "Claus og hans team har en forebyggende, realistisk og strategisk tilgang, hvor du er sikker på, at alle scenarier er gennemtænkt."

I Tier 4 anbefales vores afdeling for retstvister, hvor teamet særligt anbefales for at dække hele spektret af kommercielle tvister fra gruppesøgsmål og ansvarssager til specialiserede tvister vedrørende kapitalmarkedstransaktioner og komplekse finansielle spørgsmål. Den erfarne partner, Morten Schwartz Nielsen, bliver personligt anbefalet og beskrevet som ’fremragende’ i den måde, han håndterer økonomiske tvister, der ofte involverer grænseoverskridende elementer. Kundeudtalelser inkluderer: ”Morten og hans team leverer til enhver tid. Vi betragter dem som en værdifuld del af vores forretning og inddrager dem i vores daglige drift. De har stor styrke i at kende vores branche og forretning, hvilket sætter dem i en unik position til at rådgive os.” og ”Retssagsteamet er erfarne og er blevet instrueret i nogle af de største retssager i Danmark og er involveret i internationale forhold. Praksisen har en god indsigt i forskellige brancher, især finansielle tjenesteydelser.”

Endeligt afdeling for fast ejendom i Tier 4 og beskrevet som ”højt specialiseret i projektudvikling” samt rådgivning til en bred kundekreds, herunder entreprenører, ingeniører, arkitekter og serviceudbydere. Steen Raagaard Andersen anbefales personligt for sin store ekspertise inden for salg og køb af ejendomme, og partner Mathias Toxværd anses af kunder for at være et ’værdifuldt aktiv’.

Samlet set er vi meget tilfredse med placeringspræstationerne hos Lund Elmer Sandager og beærede over at modtage alle de generøse udtalelser og anbefalinger fra kunder. Vi mener, at resultatet matcher vores aktiviteter og resultater i det forløbne år og viser vores stærke markedsposition samt den seneste udvikling og kontinuerlige rejse. Læs mere om placeringerne og alle testimonials på Legal 500s hjemmeside.