Lund Elmer Sandager rådgiver Allvida i købet af Dahl Engineering

Allvida, der er ejet af det svenske firma Systematic Growth, annoncerer det strategiske opkøb af Dahl Engineering. Opkøbet er et led i Allvidas mission om at styrke sin position som markedsleder indenfor nicheprodukter og løsninger til personer med særlige behov.

Dahl Engineering ApS specialiserer sig i fremstilling af produkter til sikker og nem transport af kørestolsbrugere. Med over 30 års erfaring inden for udvikling, sikkerhedstest og produktion af biludstyr har virksomheden opstået stor anerkendelse for sine Dahl Docking Systemer, som bruges til fastspænding af kørestole i biler.

Allvida er en svensk virksomhed, som samarbejder med forretningsejere for at levere essentielle tilgængelighedsløsninger. Allvida har via sine investeringer opnået global rækkevidde. Fælles for investeringerne og samarbejderne er, at de er etableret med henblik på at øge livskvalitet for slutbrugerne gennem innovative løsninger.

Med opkøbet styrker Allvida sin globale rækkevidde og fortsætter sin ambition om at levere livskvalitetsforbedrende løsninger gennem sin portefølje af nichevirksomheder, der udvikler produkter og løsninger til personer med særlige behov.

Lund Elmer Sandagers M&A-team rådgav Allvida i forbindelse med transaktionen. Teamet blev ledet af partner Sebastian Rungby.

Deal links: 
•    Dahl Engineering
•    Allvida