Lund Elmer Sandager rådgiver Chapter 5 i salget til Trifork

Trifork Holding AG har købt den danske softwareløsningsudbyder Chapter 5 A/S for at styrke sin position indenfor FinTech i Danmark. Med opkøbet har Trifork og Chapter 5 et fælles mål om at udvikle NextGen-teknologier for eksisterende og nye kunder, primært indenfor den finansielle sektor.

Chapter 5, der blev grundlagt for 16 år siden, har opnået anerkendelse for sin ekspertise i udvikling af skræddersyede applikationer til private FinTech-virksomheder i Danmark, især på stærktregulerede markeder. Deres fokus på kritiske infrastrukturløsninger er strømlinet med Triforks vision om innovativ softwareudvikling i samarbejde med kunder.

Trifork er en global IT-virksomhed, der udvikler softwareløsninger i samarbejde med sine kunder. Fra 2. kvartal 2023 har virksomheden knap 1200 medarbejdere fordelt på 71 kontorer i 14 lande i Europa, USA og Australien.

Chapter 5 vil fortsætte som en separat enhed inden for Trifork Group.

Vi ønsker begge parter tillykke med transaktionen!

Lund Elmer Sandager har rådgivet i handlen som juridisk rådgiver på sælgersiden. Kontakt partner Jacob Roesen eller partner Linea R. Conforti for mere information om transaktionen.

Deal links: