Lund Elmer Sandager rådgiver AquaGreen ApS i sikringen af 60 million kr.

Lund Elmer Sandager har rådgivet AquaGreen ApS i at sikre strategiske investeringer på 60 millioner kr. fra det japanske konglomerat Marubeni Corporation og nuværende aktionærer, herunder Nordic Alpha Partners, svenske FMG Circular Invest AB og Impagt Invest Sjælland.

AquaGreen er en vigtig del af den cirkulære økonomi. Virksomheden bruger avancerede teknologier som damp-tørring og pyrolyse til at omdanne biomasse og affald, som for eksempel spildevandsslam, til vedvarende energi, jordforbedrende biokul og aktivt kul, samtidig med at de reducerer udledningen af drivhusgasser og miljøforurenende stoffer.

Med de strategiske investeringer styrker AquaGreen sin ekspansionsstrategi. Marubeni Corporations involvering bringer ikke kun vigtige finansielle midler, men åbner også for muligheden for at kunne trække på deres omfattende ekspertise inden for vandbehandling og distribution, som i dag berører ca. 16,6 millioner mennesker globalt. Partnerskabet er et afgørende skridt i at tackle globale miljøudfordringer og fremme bæredygtig vandinfrastruktur.

Lund Elmer Sandagers M&A-team blev ledet af partner og advokat Jacob Roesen.