Lund Elmer Sandager rådgiver franske Groupe Baelen om strategisk opkøb af danske Mouldshop A/S og MouldPro ApS

Lund Elmer Sandager har rådgivet og repræsenteret Groupe Baelen, via BidCo MSNext, i opkøbet af de danske virksomheder Mouldshop A/S og MouldPro ApS, som er specialiserede leverandører af produkter og tjenester til formstøbningsindustrien.

Groupe Baelen, en fremtrædende fransk investeringsvirksomhed kendt for sin omfattende opkøbsportefølje, har taget et betydeligt skridt ind på det nordiske marked med opkøbet af Mouldshop A/S og MouldPro ApS samt en britisk enhed. Mouldshop A/S og MouldPro ApS er anerkendte markedsledere inden for den europæiske formstøbningsforsyningssektor.

Siden sin etablering i 2003 har Groupe Baelen med succes gennemført over 50 opkøb. Dette seneste foretagende markerer virksomhedens første investering i Danmark.

Opkøbbet styrker ikke kun Groupe Baelen’s position på det europæiske marked, men tilføjer også til virksomhedens alsidige portefølje af markedsledere på tværs af forskellige sektorer.

Lund Elmer Sandagers M&A-team blev ledet af partner og advokat Sebastian Rungby. Teamet inkluderede også advokat Jonas Tofte Bøndergaard, advokat Anna Lindencrone Lundin og advokatfuldmægtig Camilla Martinsen.