Lund Elmer Sandager rådgiver IT A/S om salget til IT Forum Gruppen A/S

VIA Equity-støttede IT Forum Gruppen A/S har opkøbt hosting- og IT-outsourcingforretningen fra IT A/S, inklusiv alle medarbejdere og tilhørende aktiviteter, med virkning fra 1. september 2024. Dette er et vigtigt skridt for begge virksomheder i den danske IT-branche.

IT A/S er en dansk IT-serviceudbyder, der specialiserer sig i cloud-løsninger, IT-support og hostingtjenester. IT A/S fokuserer på skræddersyede IT-løsninger til virksomheder af alle størrelser med vægt på lokal tilstedeværelse og tætte kundeforhold.

IT Forum Gruppen A/S, støttet af den førende europæiske software- og IT-private equity buy-out-virksomhed VIA Equity, har mere end 30 års erfaring med at levere IT-løsninger til virksomheder i Danmark, består af mere end 140 medarbejdere og har opbygget sit ry på integritet, tætte kundeforhold og pålidelig service. Opkøbet styrker denne forpligtelse, da begge virksomheder deler de samme kerneværdier og tilgang til markedet.

Lund Elmer Sandagers M&A-team repræsenterede IT A/S og dets aktionærer gennem hele transaktionen. Teamet blev ledet af partner Sebastian Rungby og omfattede advokat Marie Boyer-Søgaard.

Deal links