Lund Elmer Sandager rådgiver grundlæggerne af HydroPen i salget til VIKING

HydroPen - virksomheden bag det unikke HydroPen™ brandslukningsudstyr til containerbrande - er solgt til VIKING Life-Saving Equipment.

HydroPen blev grundlagt i 2016 af iværksætterne Martin Winkel og Jesper Rosenfeldt Hansen, der i 2017 vandt iværksætterprisen Danish Tech Challenge for deres unikke containerbrandslukningssystem. Efter prisanerkendelsen og i kølvandet på flere brande ombord på containerskibe de seneste år, rettede VIKING Life-Saving Equipment henvendelse til HydroPen og har siden udbredt brandslukningssystemet til flere hundrede skibe. 

VIKING Life-Saving Equipment har nu taget næste skridt og købt virksomheden som et naturligt led i deres strategi og baseret på et godt samarbejde med Hydropen. Erhvervelsen af systemet anses for at være vigtigt skridt i VIKINGs strategi om at forbedre sikkerheden til søs.

Martin Winkel og Jesper Rosenfeldt glæder sig meget over salget og ser frem til af følge HydroPens videre rejse.

Partner, advokat Nicolai Fløe Jørgensen og associeret partner, advokat Annacarina Staunstrup rådgav sælgerne i forbindelse med salget.

Læs mere om transaktionen hos Danske Maritime: https://danskemaritime.dk/viking-opkoeber-det-enestaaende-hydropen-containerbrandslukningssystem/