Lund Elmer Sandager rådgiver Aeven i købet af Senita

Aeven har opkøbt Sentia, der er en førende dansk leverandør af cloud-løsninger. Aeven styrker med opkøbet sin kapacitet og kundebase, særligt indenfor danske SMV’er, og styrker sin konkurrenceevne på det europæiske marked.

Aeven, der er ejet af den paneuropæiske private equity-virksomhed Agilitas, leverer førende digitale løsninger til nogle af de største private og offentlige institutioner i Danmark. Dette indebærer blandt andet hybrid, offentlig og privat cloud-løsninger, driftsforvaltning af infrastruktur, cybersikkerhed og SAP. Aeven har cirka 1400 medarbejdere i Danmark, Tjekkiet og Filippinerne og to datacentre i Københavnsområdet.

Sentia designer, udvikler og administrerer komplekse og kritiske applikationslandskaber til skyen. Sentias danske aktiviteter, løsningsportefølje, kunderelationer og 200 medarbejdere bliver en del af Aeven.

Transaktionen er forbeholdt godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Lund Elmer Sandager har rådgivet i transaktionen som juridisk rådgiver på købersiden. Teamet blev ledet af partner Jacob Roesen og inkluderede partner Torsten Hylleberg, partner Sebastian Rungby, associeret partner Julie Flindt Rasmussen, advokatfuldmægtig Camilla Martinsen og advokatfuldmægtig Louise Janholm Kristensen.

Deal links: