LES bidrager til Lexology In-Depth: Executive Remuneration

Lexology In-Depth: Executive Remuneration er netop blevet offentliggjort, og LES har bidraget med det danske kapitel, som dækker vigtige aspekter såsom juridiske sondringer, beskatning, aktieoptioner samt nylige juridiske udviklinger og retssager.
Nyhed
Ansættelsesret

Lexology In-Depth er en global publikation, der giver en detaljeret sammenligning af aflønningspraksis for ledere på tværs af forskellige jurisdiktioner. Den giver læserne værdifuld indsigt i, hvordan forskellige lande regulerer lederløn, fra beskatning til virksomhedsledelse, gennem bidrag fra førende eksperter verden over.

Den nyligt udgivne udgave om Executive Remuneration inkluderer et kapitel om Danmark, skrevet af partner Michael Møller Nielsen og advokat Anna Lindencrone Lundin. Dette kapitel giver en omfattende analyse af de danske love og regler, der påvirker lederløn, herunder ansættelsesret, beskatning og aktiebaserede incitamentsordninger. De har leveret en dybdegående gennemgang af den regulering, der gælder for lederaflønning i Danmark, og deres kapitel dækker vigtige forskelle i ansættelsesretten for ledere, tendenser inden for aktiebaseret aflønning samt nylige domme, der påvirker forholdsmæssige bonusser i opsigelsesperioder.

Læs det danske kapitel her (tilgængeligt uden login indtil 12. oktober 2024).